Btc Rehber - Btc Haber

Bitcoin Kripto Para Analiz Uzmanları

Efsanevi Analistten Bitcoin Tahmini: Bu 2 Modeli İzleyin! Yeni Zirveler Geliyor – Omer Uymalik

481
Bitcoin Tahmini Analist
Okuma Süresi: 2 dakika

Kripto piyasasında başarılı tahminleriyle tanınan usta analist Peter Brandt, Bitcoin (BTC)’in boğa piyasasını besleyecek anahtar temel faktörü açıklıyor. Ayrıca efsanevi analist, yatırımcılara 2 Bitcoin modelini izlemelerini tavsiye ediyor.

Peter Brandt: Bitcoin fiyatı daha yüksek seviyelerde seyretmeye devam edecek

Efsanevi analist Peter Brandt, 435.100 Twitter takipçisine, Bitcoin‘in diğer varlıklarla birlikte ABD dolarının değer kaybetmesi karşısında, boğa bölgesinde gelişmeye devam edeceğini söyledi. Peter Brandt konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor.

ABD DOLARI DX_F’NİN SATIN ALMA GÜCÜNÜN DEVALÜASYONU DAHA YENİ BAŞLADI. BU NEDENLE BİTCOİN (BTC), GAYRİMENKUL, ABD HİSSE SENETLERİ VE EMTİALAR, ABD DOLARI FİAT CİNSİNDEN İFADE EDİLDİĞİNDE DAHA YÜKSEK SEVİYELERDE SEYRETMEYE DEVAM EDECEK.

Kaynak: Peter Brandt/Twitter

Anthony Pompliano: Yardım paketinin Bitcoin’in üzerinde büyük bir etkisi olacak! 

1,9 trilyon dolarlık teşvik paketi kısa süre önce Senato’dan onayı aldı. Bu gelişmenin ardından Bitcoin boğası Anthony Pompliano, yardım paketinin ABD doları ve Bitcoin’in değeri üzerinde büyük bir etkisi olacağını söyledi. Anthony Pompliano konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DOLARIN SATIN ALMA GÜCÜ AÇISINDAN İSTİKRARLI OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK TAMAMEN ÇILGINCA. DOLAŞIMDAKİ TÜM DOLARIN %40’I BU 1,9 TRİLYON DOLARLA 12 AY SONRA OLUŞTURULACAK… SATIN ALMA GÜCÜ BÜYÜK ÖLÇÜDE DÜŞTÜ. DOLAR İLE HİSSE SENETLERİ, GAYRİMENKULLER, MALLAR, HİZMETLER, BİTCOİN VB. İLE KARŞILAŞTIRIN… ABD SENATOSU, BİTCOİN’İN NEDEN ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU DÜNYA NEZDİNDE KABUL ETTİ.

Peter Brandt: Bitcoin’de bu 2 modeli izleyin! Yeni zirveler getirecek

Kısa vadede Peter Brandt, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru ilerlediğine inanıyor. Peter Brandt konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DİKKATLE İZLENECEK İKİ TABLO. ES_F S & PS ‘V’-GENİŞLETİLMİŞ DİP. İLERİDE YENİ ZİRVELER…. BTC TERS BAŞ VE OMUZ MODELİ. İLERİDE YENİ ZİRVELER….

Kaynak: Peter Brandt/Twitter

Omer Uymalik olarak bu düşüncelere değer veriyorum güzel bir kaynak.

btcrehber
WRITEN BY

btcrehber

Bitcoin Para birimi ile alakalı tüm konuları içeren bir rehber platformudur. btcrehber.com'da Her gün yeni bilgiler edinebilirsiniz. Burada edindiğiniz bilgileri sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz. Dünya'da milyonlarca kişi tarafından takip edilen Bitcoin ile alakalı Tüm güncel konular burada yer almaktadır. Her gün yeni bir bilgi için bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir