Btc Rehber - Btc Haber

Bitcoin Kripto Para Analiz Uzmanları

Dev Şirket Bitcoin’in 150.000 Doları Göreceği Tarihi ve 3 Altcoin’e Yönelik Tahminini Açıkladı!

502
Okuma Süresi: 2 dakika

Kriptokoin.com – Kripto odaklı girişim firması Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead ve şirketi, Bitcoin ve kripto piyasasına yönelik en son öngörülerini açıkladı.

Pantera Capital CEO’su:  Bitcoin’e büyük bir para akışı olacak

Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, yatırımcılar sabit arzı olan varlıklara yönelirken BTC’nin fiyatını arttıracak sürekli bir fon akışı beklediğini söyledi. Dan Morehead konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU TSUNAMİ PARANIN BİRÇOK ŞEY ÜZERİNDE BÜYÜK ETKİSİ OLACAK. PİYASALARIMIZDA, BİTCOİN GİBİ SABİT MİKTARDAKİ ŞEYLERİN FİYATINI ARTIRACAĞI KAÇINILMAZ GÖRÜNÜYOR. TRİLYONLARCA DAHA FAZLA KAĞIT DOLAR VARSA, ARZ VE TALEP YASASI AYNI MİKTARDA KRİPTO PARA BİRİMİ SATIN ALMAK İÇİN ÇOK DAHA FAZLA KAĞIT PARA ANLAMINA GELİYOR.

Messari: Yüzde 1'lik Kurumsal Yatırım Bitcoin'i 50.000 Dolara Çıkarabilir

Joey Krug: Bu 3 altcoin Bitcoin’den daha iyi perfromans gösterdi

Pantera’nın analizi Bitcoin’in gelecek yılın Ağustos ayına kadar 150.000 doları hedeflediğini gösteriyor. Altcoin piyasasına gelince Pantera baş yatırım sorumlusu Joey Krug, Ethereum’daki (ETH) %88’lik sıçrama, Augur’daki %97’lik artış ve 0x (ZRX)’daki %98’lik bir artış da dahil olmak üzere bir dizi kripto paranın BTC’nin %34’lük rallisinden daha iyi performans gösterdiğine dikkat çekti. Pantera yeni bir boğa döngüsünde bu altcoin’lerde yükseliş eğilimin devam etmesini bekliyor. Pantera yetkilileri konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BOĞA PİYASASI SIRASINDA, BİTCOİN DIŞINDAKİ VARLIKLARIN YANİ ALTCOİN’LERİN DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERMESİNİ BEKLİYORUZ…

Bitcoin'de 2017 Rallisini Öngören Ultra-Boğa İndikatörü Tekrar Görüldü!

Bir altcoin patlaması mı yaklaşıyor?

Tarihsel olarak altcoin’ler, boğa döngüsünde BTC’den daha iyi performans göstermişlerdir. Örneğin, 1 Ocak 2016’dan 31 Aralık 2016’ya kadar Bitcoin’in pazardaki payı %91’den %87’ye düştü. Ancak 2017 sonunda %38’e kaydı. Şu anda Bitcoin’in piyasa hakimiyet endeksi %65’te oturuyor. Analistler zaman içinde altcoin’ler ve Bitcoin arasındaki performans farkının gelecek yıl boyunca genişlemesini bekliyor.

Joey Krug’a göre, ilk para teklifleri için başka bir patlama olması muhtemel değil ve kripto paraların bu sefer faydalarını kanıtlamaları gerekecek. Joey Krug’a göre, firmanın karma hedge fonu şu anda BTC’den yaklaşık %20 daha iyi performans gösteriyor.

btcrehber
WRITEN BY

btcrehber

Bitcoin Para birimi ile alakalı tüm konuları içeren bir rehber platformudur. btcrehber.com'da Her gün yeni bilgiler edinebilirsiniz. Burada edindiğiniz bilgileri sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz. Dünya'da milyonlarca kişi tarafından takip edilen Bitcoin ile alakalı Tüm güncel konular burada yer almaktadır. Her gün yeni bir bilgi için bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir