Btc Rehber - Btc Haber

Bitcoin Kripto Para Analiz Uzmanları

Arthur Hayes: Ethereum Haziran Ayına Kadar 2500 Dolara Düşecek

60
arthur hayes ethereum haziran ayina kadar 2500 dolara dusecek 2
Okuma Süresi: < 1 dakika

Kripto para piyasasının inişli çıkışlı hareketleri ile beraber birçok kişi piyasa ile ilgili tahminlerde bulunuyor. Bu kez BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes’den bir yorum geldi. Arthur Hayes, hem lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hem de Ethereum (ETH) ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Arthur Hayes, Ethereum Hakkında Değerlendirmede Bulundu

BitMEX borsasının eski CEO’su Arthur Hayes, Ethereum (ETH) için sene sonunu hedef gösterdi. Arthur Hayes, bir Medium yazısında, Ethereum fiyatının Haziran ayı sonuna kadar 2500 dolara düşeceğini söyledi. Bunun yanında Bitcoin’in bu yılın üçüncü çeyreğin başlangıcından önce 30.000 dolar seviyesini test etmesini beklediğini de vurguladı.

arthur hayes ethereum haziran ayina kadar 2500 dolara dusecek

BitMEX’in eski CEO’su, yukarıdaki görüşlerinin dışında en büyük iki kripto para biriminin Nasdaq-100 borsa endeksiyle “yüksek oranda ilişkili” olduğuna işaret ediyor. Bitcoin ve Nasdaq-100 isabeti arasındaki 90 günlük korelasyon yeni bir rekor zirveye ulaştı.

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz da kısa süre önce, Federal Rezerv parasal gevşemeye geri dönerse kripto piyasasının 2022’de yükselişe gidebileceğini söyledi.

btcrehber
WRITEN BY

btcrehber

Bitcoin Para birimi ile alakalı tüm konuları içeren bir rehber platformudur. btcrehber.com'da Her gün yeni bilgiler edinebilirsiniz. Burada edindiğiniz bilgileri sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz. Dünya'da milyonlarca kişi tarafından takip edilen Bitcoin ile alakalı Tüm güncel konular burada yer almaktadır. Her gün yeni bir bilgi için bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir