Btc Rehber - Btc Haber

Bitcoin Kripto Para Analiz Uzmanları

Blockchain Uzmanları Bitcoin Hakkında Konuşuyor

203
Blockchain Uzmanları Bitcoin Hakkında Konuşuyor
Okuma Süresi: < 1 dakika

Michael Saylor, Erik Voorhees, Gordon Einstein, Rhian Lewis ve daha pek çoğu dahil olmak üzere kripto alanındaki en önde gelen isimlerden bazıları Cryptonites ile Bitcoin ekonomisine odaklanarak, genellikle “dijital altın” olarak adlandırılan bu varlığı ne yaptığını açıklamaya çalıştılar.

İşte kısa filmde yer alan Blockchain uzmanlarından daha ilginç alıntılardan bazıları.

İnternet İçin Para Değil

Bitcoin, herhangi bir merkezi kontrol noktası olmaksızın, bir ağ üzerinde bir uygulama olarak para birimini çalıştırabileceğiniz bir platform sunuyor. Bitcoin ve blok zinciri uzmanı Andreas Antonopoulos’a göre, internetin kendisi gibi tamamen merkezi olmayan bir sistem, internet için para değil, paranın interneti diyor.  

Microstrategy CEO’su Michael Saylor ise bu konu hakkındaki düşüncelerini şu şekilde ifade ediyor:

Para enerjidir. Para parasal enerjidir, ekonomik enerjidir, uygarlıkta sıvı enerjidir ve eğer enerjiyi tutacak bir kap arıyorsam, Bitcoin’in en iyi kapsayıcı olduğunu düşünüyorum.

Bale kurucusu ve CEO’su Bobby Lee ise Bitcoin’in gizliliğine, merkeziyetsizliğine ve saklama seçeneklerine dikkat çekiyor.

Nihai Direnç

Kraken büyüme başkanı Dan Held ise konuyla ilgili şöyle konuştu:

Bitcoin, dünyanın internetinin bölünmesinden sağ çıktı. Diyelim ki Çin ve ABD aralarında fiber optik bir hat kesti – ki bu olmayacak ama varsayımsal olarak – Bitcoin böyle senaryolarda bile hayatta kalabilir, ki bu gerçekten harika. Bitcoin çok esnektir ve Bitcoin’in çok küçük blok boyutu, tam düğümlerin amatör radyo kullanarak havadan farklı türde iletişim mekanizmalarını (uydu) kullanmasını sağlar.

Bunun nihai bir dayanıklılık olduğunu söyleyen Dan Held, hükümetin bunu engellemesinin bir yolu olmadığını, radyo ile bile işlem yapılabileceğini söyledi.

btcrehber
WRITEN BY

btcrehber

Bitcoin Para birimi ile alakalı tüm konuları içeren bir rehber platformudur. btcrehber.com'da Her gün yeni bilgiler edinebilirsiniz. Burada edindiğiniz bilgileri sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz. Dünya'da milyonlarca kişi tarafından takip edilen Bitcoin ile alakalı Tüm güncel konular burada yer almaktadır. Her gün yeni bir bilgi için bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir