Btc Rehber - Btc Haber

Bitcoin Kripto Para Analiz Uzmanları

Analistler ralli yapan Bitcoin’de 20 bin dolar bekliyor

390
Okuma Süresi: < 1 dakika

Ocak 2018’den bu yana en yüksek seviyeyi gören Bitcoin ‘de analistlerin beklentisi 20 bin dolar seviyesi

Bitcoin, ABD seçimlerindeki belirsizlik ve pandemiye yönelik korkuların gölgesinde yüzde 9.2 değer kazanarak Ocak 2018’den bu yana en yüksek seviyeyi ulaştı ve 15.301 dolar seviyesini gördü. Bitcoin’in belirsizlik zamanlarında portföylerin çeşitlendirilmesinde kullanılabileceği, bu nedenle Avrupa’daki karantinalar veya ABD seçim sonuçlarının gecikmesi gibi olayların yükselişini destekleyebileceği belirtiliyor.

Fundstrat Global Advisors LLC teknik stratejisti Rob Sluymer, geçen ay yayımladığı bir notta, Haziran 2019’un en yüksek seviyesini 13.800 dolardan gördükten sonra, bir sonraki direncin 20.000 dolar civarında olduğunu söyledi.

Kripto para birimi dünyası volatil olması ile tanındığından ve Bitcoin’in büyük düşüşlerden önce, özellikle Aralık 2017 ve 2019 ortalarında, parabolik hareketler izlediği de düşünüldüğünde birçok stratejist ve yatırımcı bu duruma şüpheyle bakarken yine de, bazı analistler kripto para biriminin yükselişinin devam etmeye hazır olduğunu düşünüyor.

btcrehber
WRITEN BY

btcrehber

Bitcoin Para birimi ile alakalı tüm konuları içeren bir rehber platformudur. btcrehber.com'da Her gün yeni bilgiler edinebilirsiniz. Burada edindiğiniz bilgileri sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz. Dünya'da milyonlarca kişi tarafından takip edilen Bitcoin ile alakalı Tüm güncel konular burada yer almaktadır. Her gün yeni bir bilgi için bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One thought on “Analistler ralli yapan Bitcoin’de 20 bin dolar bekliyor

  1. o kadar da değiş hocam biraz abartmışlar