Btc Rehber - Btc Haber

Bitcoin Kripto Para Analiz Uzmanları

Bitcoin (BTC) İçin Bu Haftalık Kapanış Büyük Önem Taşıyor

322
Okuma Süresi: < 1 dakika

Bitcoin’in (BTC) fiyatı bu hafta 9.900 dolara düştükten sonra biraz toparlayarak mevcut fiyat aralığında konsolide oldu.

Mevcut seviyesi, Bitcoin için birçok durumda büyük destek olduğunu kanıtladı ve bazı analistlere göre de bu seviye uzun vadeli bir dip. Analistler Bitcoin’in önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli ölçüde yükseleceğini ve şu an için iyi konumda olduğunu belirtiyorlar.

Bitcoin ve kripto para piyasasının tamamı son günlerde karışık fiyat hareketleri görüyor. Bitcoin 9.900 dolar seviyesine düşmeden önce 12.400 dolar seviyesine kadar yükseldi ve yazım itibari ile de 10.244 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bitcoin’de yaşanan bu ani iniş ve çıkışlardan dolayı, altcoin’ler de derinden etkilendi. Birçok altcoin, Bitcoin‘de yaşanan satış baskısı sebebi ile değer kaybına uğradı.

Analistlere göre, Bitcoin’in mevcut seviyesinin uzun vadeli bir dip olabilmesi için, haftalık kapanış büyük önem taşıyor. Bitcoin’in 10.000 doların üzerindeki bir kapanışı, lider kripto varlık için orta vadeli görünümü destekleyebilir ve daha yüksek seviyelere çıkması için büyük destek sağlayacaktır.

Bu bölgede yaşanan her düşüş hızlı bir şekilde alıcılar tarafından absorbe edildiğinden, 9.900 dolar ile 10.000 dolar arasındaki destek önemli bir hale geldi. Bu sebepten dolayı lider kripto paranın bir sonraki trendinin hangi yöne doğru olacağı, haftalık mumun nasıl kapanacağına bağlı ve önümüzdeki birkaç saat orta vadeli görünümü belirlemek için büyük önem taşıyor.

Önümüzdeki hafta yüksek bir ralli görmek için tek metrik ise bu seviyenin üzerinde sürekli bir ticaret dalgasının yaşanması. Eğer bu durum mümkün olursa, tekrardan bir yükseliş trendi görmemiz mümkün olacak.

btcrehber
WRITEN BY

btcrehber

Bitcoin Para birimi ile alakalı tüm konuları içeren bir rehber platformudur. btcrehber.com'da Her gün yeni bilgiler edinebilirsiniz. Burada edindiğiniz bilgileri sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz. Dünya'da milyonlarca kişi tarafından takip edilen Bitcoin ile alakalı Tüm güncel konular burada yer almaktadır. Her gün yeni bir bilgi için bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir